Far og barn workout

Har du lyst til at få en sjovere og mere aktiv hverdag med dine børn? Så inviterer Foreningen Far til fire gange Far og barn workout i Søndermarken.

Du får muligheden for at komme til fire gratis træningsgange med dine børn. Vi arrangerer en sjov og aktiv time for jer, og det eneste, du skal gøre, er at møde op i træningstøj efter vind og vejr og med godt humør.

Vi træner følgende dage, og vi håber at se dig til alle fire træningsgange:

• Onsdag d. 19/9 kl. 17-18
  • Torsdag d. 27/9 kl. 17-18
  • Torsdag d. 4/10 kl. 17-18
  • Onsdag d. 10/10 kl. 17-18

Kan du/I ikke deltage hver gang, er det helt i orden.

Vi mødes på hjørnet af Valby Langgade og Bag Søndermarken kl. 17:00, men vær der gerne 5 minutter før og HUSK børnene. Er du allerede helt hooked på idéen, så skynd dig at melde dig til straks.

Aktiviteterne retter sig mod børn i alderen 5-12 år, men har du et barn, som falder udenfor denne kategori, så send os lige en mail workout@foreningenfar.dk.