STØT OS

Foreningen Far takker for alle bidrag, som gør vores indsats mulig i Danmark.

BLIV MEDLEM FØR DIN NABO

Det er medlemmerne af Foreningen Far, som gør vores indsats mulig i Danmark og den fælles stemme stærkere. Det koster 325 kr. om året.

Du opnår en række fordele som medlem:
    • Bestilling af VIP opkald
    • Fædregruppe Online
    • Fædregrupper lokalt
    • Medlemsfordele i App
    • Webinarer
    • Forskning
    • Nyhedsbreve og medlemsblad
    • Superliga billetter
    • Rabat på hotel, rejser, tivoli, self-storage, koncerter, teater
    • Rabat på retshjælp, coaching, familierådgivning og advokater
    • Deltagelse på generalforsamlingerne
    • Send os medlemsforslag i App

MOBILEPAY
Foreningen Far takker for alle bidrag på MobilePay 57 737, som gør vores indsats mulig i Danmark.

DONATIONER
Bidrag kan gives engang eller fast per måned. Det er fradragsberettiget op til 16.300 kr. om året

VIRKSOMHEDER
Virksomheder kan støtte Foreningen Far med fuldt fradrag som reklameudgift.

TUSINDE TAK

DR Koncerthuset
Foreningen Far takker DR koncerthuset for op til 40% rabat på koncerter til medlemmerne. Bliv medlem før din Nabo her

First Hotels
Foreningen Far takker First Hotels for 10% rabat plus gratis morgenmad for medlemmerne. Bliv medlem før din Nabo her.

Top Tours
Foreningen Far takker Top Tours for 1.000 kr. i rabat til medlemmerne. Bliv medlem før din Nabo her.

Tivoli friheden
Foreningen Far takker Tivoli friheden for rabat til børnene. Som medlem får du entré med turbånd til 145 kr.  Bliv medlem før din Nabo her.

Pelican Self Storage
Foreningen Far takker Pelican Self Storage for 25-50% rabat til medlemmerne. Læs mere her

Tak til medlemmerne!
Foreningen Far takker vores ca. 200.000 månedlige besøgende, 18.000 deltagere i brugergrupper og ca. 2.000 betalende støtte medlemmer.