Region Midtjyllands rådgivningscentre

GENERALFORSAMLING 2020

Der afholdes ordinær generalforsamling i region Midtjylland, lørdag d. 7 marts kl. 11.00 på adressen: Estrupsgade 4, 1 sal, lokale 2, 8600 Silkeborg. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Tilmelding for medlemmer: herning@foreningenfar.dk

Aarhus

Frivilligcenter Aarhus
Grønnegade 80, 3. sal (der er elevator i gården)
8000 Århus C

Personlig rådgivning:
Tirsdag i lige uge kl. 18:-21. (kom før kl. 19)

Parkering: Det er muligt at parkere i frivilligcenterets gård, der er dog kun 2 p-pladser. Det er altid muligt at finde P-plads, ved Væksthusene på Peter Holms Vej, 8000 Aarhus C, herfra er der 7 min. gang til frivilligcenteret.

aarhus@foreningenfar.dk (der rådgives ikke per email. For at beskytte persondata må filer ikke vedhæftes. De slettes uden at blive læst.)

Herning

Herning Frivillig Center
Fredensgade 14
7400 Herning

Personlig rådgivning:
Mandag i lige uger fra kl. 18 (ingen ferielukning)
Husk at bestille en tid på herning@foreningenfar.dk senest kl. 15 dagen før rådgivning.

Horsens

Lokalerne i Horsens Sund By
Åboulevarden 52
8700 Horsens

Onsdag i ulige uger kl. 19
Ring på ved låst dør.

Husk at bestille en tid på horsens@foreningenfar.dk senest kl. 15 dagen før rådgivning.

Struer
Frivilligcenter Struer
Skolegade 5A
7600  Struer
Lokale 6 (ventesofa udenfor lokalet)
Tirsdag i ulige uger kl. 18.30
Husk at bestille en tid på struer@foreningenfar.dk senest kl. 15 dagen før rådgivning.