RÅDGIVNING

Foreningen Far yder gratis landsdækkende rådgivning.

Gratis telefonrådgivning

For korte og juridiske spørgsmål kan alle ringe gratis mandag

kl. 17.00 - 20.00 på tlf: 72406688.

Gratis personlig rådgivning

For personlig rådgivning besøg rådgivningscentrene

Gratis Foreningen Far App
Husk også at hente Foreningen Far Appen i AppStore og GooglePlay, så har du altid far lige ved hånden. Læs mere

Medlemsopkald
Hvis du er medlem af Foreningen Far kan du bestille et opkald mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 21.00 for korte spørgsmål.

Fars Retshjælp
Hvis du er medlem af Foreningen Far kan du få socialøkonomisk retshjælp, som er 33-50% af normal prisen for advokat. Det betaler sig!

Din Historie
Fortæl os din historie for at danne mønstre og sikre presse fokus samt menneskerettighederne overholdes i Danmark .

Selvhjælpsgrupper m/k
Alle kan tilmelde sig Foreningen Fars selvhjælpsgrupper. Du stiller spørgsmål åbent, så husk en god tone.

Fædregrupper
Ønsker du at tale med andre fædre har vi selvhjælpsgrupper kun for fædre.

Støt Foreningen Far
Det er medlemskaberne som gør Foreningen Fars indsats mulig i Danmark. Du modtager samtidig medlemsfordele.