Privatliv

Behandling af personoplysninger 
Såfremt du er medlem, frivillig, rådsøgende eller deltager på de sociale medier eller modtager nyheder og pressemeddelelser, vil det ske anonymt eller med brug af få nødvendige oplysninger for at kunne levere information og ydelser til dig. Læs her om vores brug af personoplysninger.  

Medlemmer
Hvis du er medlem af Foreningen Far, har du ved tilmelding angivet basis oplysninger, som navn, adresse og kreditkortoplysninger, hvilket er nødvendigt for, at vi kan levere information og ydelser til dig. Vi gemmer nødvendige basis og regnskabsoplysninger samt dokumentation for revision og kontrol i henhold til gældende regnskabslovgivning. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab. Læs mere i betingelser.  

Frivillige
Hvis du er frivillig hos Foreningen Far, har du ved tilmelding angivet basis oplysninger, som navn, email, adresse og evt. bankoplysninger ved udlæg, hvilket er nødvendigt for, at vi kan komme i kontakt med dig og udbetale udlæg. Vi gemmer nødvendige basis og regnskabsoplysninger samt dokumentation for revision og kontrol i henhold til gældende regnskabslovgivning. Du kan til enhver tid afmelde dig som frivillig ved kontakt på frivillig@foreningenfar.dk. 


Rådgivning
Når du bruger vores rådgivning, vil det som hovedregel ske anonymt, og alle personlige oplysninger behandles fortroligt i henhold til loven. Foreningen Far yder gratis vejledning baseret på erfaringer og lovgivning med fokus på barnet og hele familien, men det er altid - alene - dig som rådsøgende, der afgør, hvad der er bedst for dit barn og din familie. Foreningen Far kan alene tage stilling til de oplysninger, du nævner og tager - ikke - mod personlige dokumenter i rådgivningen eller på mail. Sådanne vil blive makuleret, medmindre der er tale om alvorlige bekymringer for børn, som gør, at oplysningerne i henhold til lovgivningen skal videregives til myndighederne.

Retshjælp
Hvis du har anmodet om Retshjælp hos Fars Retshjælp har du ved tilmelding angivet kontakt og basisoplysninger, hvilket er nødvendigt for, at vi kan levere ydelser til dig. Vi gemmer nødvendige oplysninger og dokumentation for revision og kontrol i henhold til gældende lovgivning. 

Pressemeddelelser og nyhedsbreve

Du kan som medlem, organisation, politikker, journalist eller ekspert med legitim interesse modtage pressemeddelelser og nyheder fra Foreningen Far. Vi gemmer din emailadresse og statistik, når vi udsender pressemeddelelser og nyheder for at forbedre vores informering. Det er altid muligt at afmelde sig pressemeddelelser og nyhederne nederst i mailen eller at give andre besked om personligt at tilmelde sig ved interesse i toppen af nyhedsbreve og pressemeddelelserne. 

Forældreundersøgelser, arrangementer og konkurrencer 
Foreningen Fars forældre undersøgelser er anonyme, men du kan have angivet en email til kontakt, og der kan være tale om teknisk IP. kontrol for at forhindre snyd. Sådanne oplysninger gemmes, så længe det findes nødvendigt og slettes herefter. I forhold til arrangementer har du tilmeldt dig med navn, adresse og email. Vi gemmer oplysningerne så længe, det er nødvendigt for statistik, feedback og nyheder. I forbindelse med konkurrencer angiv altid kun egne personoplysninger og brug aldrig "sær navne" hvis du nævner navnet på andre.
  
Sociale medier
Foreningen Far forventer altid en god tone og generelle spørgsmål på de sociale medier i bruger-til-bruger fora. Det er ikke tilladt at indlægge personlige oplysninger, cpr nr. med videre, og sådanne slettes straks vi bliver opmærksom på det. Ved gentagne eller grove tilfælde kan der ske blokkering fra alle kontaktflader straks. Det er altid muligt at markere indlæg øverst i højre hjørne eller kontakte administratorerne, som normalt vil checke sagen og sikre fjernelse straks. 

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@foreningenfar.dk.