STØT OS

Støt Foreningen Far med et medlemskab. Det er grundlaget for vores frivillige indsats i Danmark med fokus på børn og hele familien. Det koster 325 kr. om året, og du modtager adgang til vores nye medlemsforum og  app med aktiviteter, rådgivning og viden samt vores medlemsfordele.

NYHED! Medlemsforum og app
Som medlem af Foreningen Far får du GRATIS adgang til vores medlemsforum og en medlemsapp med aktiviteter, rådgivning og viden om børn og fædre.

Bestil medlemsopkald
Som medlem kan du bestille et gratis opkald fra vores frivillige rådgivere mandag, tirsdag og torsdag mellem klokken 18-21.

Fædregrupper
Som medlem af Foreningen Far får du adgang til fædregrupper per region for erfaringsudveksling med andre fædre.

Superliga fribilletter

Foreningen Far modtager fribilletter fra flere af Superliga-klubberne, som gives til medlemmerne.

Rabat på First Hotels

Som medlem af Foreningen Far får du 10 % rabat + morgenmad ved booking af ophold på et af First Hotels hoteller i Danmark.

Rabat hos Cirkus Arena

Som medlem af Foreningen Far får du 80 kr. rabat per billet på årets forestillinger i Aalborg, Århus, Odense og København hos Nordens største cirkus.

Rabat hos Tivoli Friheden

Som medlem af Foreningen Far får du entré + turbånd til kun 145 kr. hos Tivoli Friheden. Få en dejlig dag med hele familien.

Rabat på Simple Feast

Som medlem af Foreningen Far får du 25 % rabat på din første ordre fra Simple Feast. Aftenmåltid leveret lige til døren.

Rabat hos Pelican self storage

Som medlem af Foreningen Far får du 25% rabat i 4 måneder + gratis opstart hos Pelican Self Storage. Så går det nemt, når I skal flytte eller opbevare jeres ting.

Rabat hos Anemoneteatret

Som medlem af Foreningen Far har du mulighed for at få 35 % rabat på både voksen og børnebilletter til Anemoneteatrets børneforestillinger.

Rabat hos No46

Normalpris 159 kr. Nøgleringene koster 119 kr. for vores medlemmer og Foreningen Far modtager 25 kr. per solgt nøglering.

Rabat på rejser

Foreningen Far modtager løbende rejsetilbud for fælles rejser og rabatter til medlemmerne. Det kan være skiferier, camping og andre tilbud.

Legetøjs donationer

Foreningen Far modtager legetøjsdonationer, som vi giver til børn, der har brug for en ekstra fødselsdags- eller julegave ved henvendelse fra medlemmerne.

Rabat hos familieadvokater

Foreningen Far tilbyder 10% rabat hos Advokatfirmaet Sonja Toft, Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma og Storm Advokatfirma.

Rabat på familierådgivning og terapi

Som medlem af Foreningen Far kan du opnå 10% rabat hos professionelle familierådgivere og terapeuter over hele landet.