Kampagne 2020

"Det er en menneskeret for børn at kende og bliver passet af sine forældre. Det er en menneskeret af opleve respekt for familielivet. Det er en menneskeret at blive beskyttet mod forskelsbehandling og det er en menneskeret, at få retslig prøvelse af borgerlige rettigheder indenfor rimelig tid."

Citat: Foreningen Far.

Har du oplevet lange sagsbehandlingstider, dårlig kvalitet og kønsdiskrimination i din børnesag. Så sender Foreningen Far gerne en bamse til den ansvarlige minister eller leder på dine børns vegne samtidig med at du støtter Foreningen Far.

Foreningen Far sender bamser for alle donationer af 200 kr. på MobilePay 57 737 eller med kreditkort. Foreningen Far sender løbende i år 2020 bamser af sted på vegne af danske børn og fædre til forholdene er bragt i orden.

Fra Asger, Elliot og Bille

Elisabeth, Frederikke og Johannes