FRIVILLIG

Intro møde

Hvis du har lyst til at blive frivillig hos Foreningen Far, så start med et intromødet. De afholdes online første lørdag hvert kvartal kl. 10-11

Du vil få mere at vide om:
  • Foreningen Fars indsats
  • Det at være frivillig
  • Frivillige muligheder
  • Tilmeldingsproceduren
Vi forventer at du kan afsætte 2-4 timer min. hver 2. uge som frivillig og stabiliten er naturligvis vigtigt for fællesskabet. Du får ingen løn, men folk vil elske dig - og du vil gøre en forskel for børn og fædre i Danmark.

Bliv frivillig

Har du deltaget i intromødet kan du tilmelde dig som frivillig hos Foreningen Far indenfor rådgivning, aktiviteter, politik eller fundraising.

Vi forventer som frivillig:

• At du har fokus på barnet og hele familien
  • At du har empati og er god til at lytte
  • At du er forælder eller fagperson
  • At du på fornuftig vis er afklaret med egne familieforhold
  • At du ikke har kommercielle interesser
  • At du har ren straffeattest

Som frivillig hos Foreningen Far bliver du uddannet af erfarne frivillige og deltager i vores uddannelsesprogram. Du får som færdig rådgiver adgang til kurser indenfor personlig udvikling, case-træning, krisepsykologi, frivilligt arbejde samt lederkurser efter behov.