BLIV FRIVILLIG

Har du tid og lyst til at blive frivillig hos Foreningen Far, så udfyld vores online tilmelding. Du bliver så kontaktet, når vi har ledige pladser for en samtale.

Vi forventer, at du som frivillig hos Foreningen Far har fokus på det bedste for barnet samt hele familiens glade hverdag. Du skal forvente at afsætte 2-4 timer om ugen eller hver 2. uge til det frivillige arbejde.  Du får ingen løn, men folk vil elske dig - og du vil gøre en forskel.

Som frivillig hos Foreningen Far vil du blive uddannet af erfarne frivillige og deltager i vores landsdækkende rådgiverkursus. Du får senere gratis adgang til kurser indenfor personlig udvikling, teambuilding, familiejura, krisepsykologi, frivilligt arbejde samt lederkurser.