Arrangementer

Tilmeld dig vores aktiviteter for børn og fædre her på siden. Det kan være alt lige fra sommercamp og superliga fribilletter til workout, tema møder og Julefrokost. Aktiviteterne er økonomisk støttet af Ole Kirk Fonden, Lauritzen Fonden, Socialstyrelsen og/eller Foreningen Far.

AKTUELLE ARRANGEMENTER

2018-12-01 Julehjælp

Foreningen Far har mulighed for at yde julehjælpe til børn og fædre, der har brug for en økonomisk håndsrækning. Tilmeld dig julehjælpen og du modtager mere information, når vi er klar til uddelingen.

2018-12-20 Julefrokosten med Stand-up
Foreningen Far inviterer til Julefrokost med Stand-up. Du kan læse mere om arrangementet her og er du økonomisk trængt eller oplever du alvorlige livskriser aktuelt har du mulighed for at få gratis adgang. Du tilmelder dig online.

Check go tilmeld dig altid aktuelle aktiviteter på siden her for tilmelding og hold øje med opslag om arrangementerne på Facebook.

Foreningen Far håber på at se en masse af jer for dannelse af fællesskaber og netværk. Vi ser frem til mange gode stunder i jeres selskab.

STØT OS

Du har mulighed for at støtte Foreningen Fars frivillige indsats og aktiviteter som medlem her eller via MobilePay 57737. Vi takker for alle donationer små og store, som gør vores indsats mulig i Danmark.

AFHOLDTE ARRANGEMENTER

2018-11-05
Karriere, familie & barsel - den svære trekant

Kom til konference om fars barsel og mors karriere muligheder støttet af Tuborg fonden, TDC og SE koncernen. Konferencen afholdes på Scandic Copenhagen den 5. november kl. 13.30. Der er et begrænset antal pladser til en meget speciel Foreningen Far pris. Tilmeld dig her og vi kontakter dig med info.

2018-10-28 Superligakamp FCK - AGF (København)

Kom med til superligakamp mellem FCK og AGF. Vi uddeler 2-4 stk. billetter til børn og fædre, men du er selvfølgelig velkommen til at tage hele familien med.

2018-10-07 Superligakamp Horsens-Esbjerg (Horsens)

Kom med til superliga kamp mellem Horsens og Esbjerg. Vi uddeler 2-4 stk. billetter til børn og fædre, men du er naturligvis velkommen til at tage hele familien med.

2018-10-08 Kursus for nye frivillige (Online)
Har du tid, lyst og lejlighed til at blive frivillig hos Foreningen Far, så tilmeld dig her for mere information. Du kan deltage indenfor aktiviteter, rådgivning eller viden, som frivillig hos Foreningen Far. Hvis du allerede nu ved du gerne vil være frivillige kan du tilmelde dig som frivillig og komme med på næste kursus her

2018-10-10 TEMA: Familielovgivningen (Fredericia)

Foreningen Far afholder tema møde om den nye familielovgivning i Fredericia d.10/10 KL. 18-21. Formanden kigger forbi og præsenterer status for den kommende reform og centerleder Mike i Fredericia er ordstyrer for en snak om den fremtidige lovgivning og gode forslag. Hvad mangler og hvad skal i fokus. Arrangementet er gratis.

2018-10-17 PC Impact efterårs LAN arrangement (Ishøj)
Foreningen Far trækker lod om fribilletter til PC Impact efterårs LAN arrangementet den 17-21 oktober. Du kan læse om arrangementet her og tilmelder dig her på siden for at deltage i lodtrækningen.

2018-10-04 Workout for børn og fædre (Frederiksberg)

Har du lyst til at få en sjovere og mere aktiv hverdag med dine børn? Så inviterer Foreningen Far til fire gange Far og barn workout i Søndermarken. Studerende fra ernæring og sundhed på professionshøjskolen arrangerer en sjov og aktiv time for jer, og det eneste, du skal gøre, er at møde op i træningstøj efter vind og vejr og med godt humør. Aktiviteterne retter sig mod børn i alderen 5-12 år.

2018-09-24 Kursus for nye frivillige (Online)

2018-09-10 TEMA: Når børn og forældre mister kontakt (København)

Foreningen Far har afholdt 3. møde om emnet når børn og forældre mister kontakt. Denne gang en snak om gældende lovgivning, erfaringerne og gode lovforslag.

2018-08-17 Sommercamp 2018 (Silkeborg)
Nåede du ikke at kommer med på sommercamp 2018 ved Silkeborg søerne, så husk at tilmelde dig næste år.