LANDSDÆKKENDE RÅDGIVNING

Gratis telefonrådgivning
Det er bedst at benytte de gratis rådgivningscentre, men for hurtige og korte spørgsmål kan alle ringe til den gratis telefonrådgivning mandag og torsdag kl. 18.00-21.00 på tlf.: 72406688.

ÅBEN HELE SOMMEREN - KUN LUKKET TORSDAG DEN 19/7

Gratis personlig rådgivning

For den bedste personlige rådgivning besøg de gratis rådgivningscentre, hvor vi har uddannede rådgivere, som er forældre og fagpersoner af begge køn.

Foreningen Far kan rådgive om børns sundhed, faderskab, forældre aktiviteter,
fædrebarsel, digital post, praktiske erfaringer og den positive skilsmisse. Forældre, bedsteforældre og pårørende af begge køn er velkommen. Du møder bare op men tjek altid åbningstider og dage for dit lokale rådgivningscenter.

Bestil et medlemsopkald
Hvis du er medlem af Foreningen Far, kan du bestille et medlemsopkald mandag, tirsdag og torsdag, så bliver du ringet op af en rådgiver.

Medlemsforum og app
Er du betalende medlem af Foreningen Far har du adgang til vores medlemsforum og kan downloade en gratis medlemsapp i Google Play. Du får herved adgang til aktiviteter, rådgivning og viden om børn og fædre samt medlemsfordele. Vi forventer lancering i AppStore, så snart den er godkendt af Apple.

Selvhjælpsgrupper - 24/7

Foreningen Far har selvhjælpsgrupper med forældre, der spørger hinanden til råds for hurtige svar. For fædregrupper (kun for fædre) se Foreningen Fars medlemsforum og  medlemsapp .

Det er IKKE Foreningen Far, der rådgiver i bruger-til-bruger grupperne, så brug grupperne til inspiration og hurtige svar, men der deltager mange forældre med erfaringer om stort og småt. For at få den bedste rådgivning anbefaler vi brug af vores rådgivningscentre.