LANDSDÆKKENDE RÅDGIVNING


Gratis telefonrådgivning 
Det er bedst at benytte de gratis rådgivningscentre, men for hurtige og korte spørgsmål kan alle ringe til den gratis telefonrådgivning mandag og torsdag kl. 18.00-21.00 på tlf.: 72406688. 


Bestil opkald 

Hvis du er medlem af Foreningen Far, kan du bestille et medlemsopkald mandag, tirsdag og torsdag, så ringer vi dig op. 

Gratis personlig rådgivning

For den bedste personlige rådgivning besøg de gratis rådgivningscentre, hvor vi har uddannede rådgivere, som er forældre og fagpersoner af begge køn.  

Foreningen Far kan rådgive om børns sundhed, faderskab, forældre aktiviteter,
fædrebarsel, digital post, praktiske erfaringer og den positive skilsmisse. Forældre, bedsteforældre og pårørende af begge køn er velkommen. Du møder bare op, men check altid åbningstider og dage for dit lokale rådgivningscenter.
  

Selvhjælpsgrupper - 24/7

Foreningen Far har selvhjælpsgrupper med forældre, der spørger hinanden til råds for hurtige svar. For fædregrupper (kun for fædre) se Foreningen Far 2018 App i AppStore og Google Play. .  

Det er IKKE Foreningen Far, der rådgiver i bruger-til-bruger grupperne, så brug grupperne til inspiration og hurtige svar, men der deltager mange forældre med erfaringer om stort og småt. For at få den bedste rådgivning anbefaler vi brug af vores rådgivningscentre. 

App 2018 - Hent den før din Nabo!
Hent Foreningen Fars App i AppStore eller Google Play og støt Foreningen Far med 199 kr. Du får herved adgang til ny forskning, vejledninger, forældre undersøgelser, fædregrupper, videopræsentationer, lovgivning, rapporter, og du kan bestille 1 gratis VIP opkald.