Medlemsfordele

Som medlem støtter du Foreningen Fars frivillige indsats i Danmark og modtager medlemsfordele. Det koster 325 kr. om året.

Støt Foreningen Far

Du støtter Foreningen Fars frivillige indsats i Danmark og den landsdækkende rådgivning samt bliver inviteret til regionale generalforsamlinger.

Bestil VIP medlemsopkald

Medlemmer af Foreningen Far har mulighed for at bestille et telefonopkald mandag og torsdag kl. 18.00 - 21.00 for hurtig rådgivning. Dette gøres her.

Superliga fribilletter

Foreningen Far modtager fribilletter fra flere af Superliga-klubberne, som gives til medlemmerne.

Forældregrupper

Som medlem af Foreningen Far får du adgang til fædregrupper for aktiviteter og erfaringsudveksling med andre fædre.

Rejsetilbud

Foreningen Far modtager rejsetilbud for fælles rejser og/eller rabatter i Danmark og udlandet til medlemmerne. Det kan være skiferier, camping og andre tilbud.

Designer nøgleringe fra No46

Normalpris 159 kr. Nøgleringene koster 119 kr. for vores medlemmer og Foreningen Far modtager 25 kr. per solgt nøglering.

E-bogen "Gode Råd"

Som medlem af Foreningen Far modtager du bogen "Gode Råd", som er en guide til positivt samarbejde med fokus på barnet og hele familien.

Rabat på familieadvokater

Foreningen Far tilbyder 10% rabat hos Advokatfirmaet Sonja Toft, Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma, Naumann Advokater, og Storm Advokatfirma.

Medlemsblad, undersøgelser og nyheder

Medlemsbladet udkommer mindst to gange om året foruden, at du modtager elektroniske nyheder og forældreundersøgelser.