STØT OS

Den bedste måde at støtte Foreningen Fars frivillige arbejde på i Danmark er som medlem. Det koster 325 kr. om året og har stor betydning for den fælles stemme, samtidig med at du modtager medlemsfordele.

Gratis rådgivning

Du støtter Foreningen Fars frivillige indsats i Danmark, den landsdækkende rådgivningscentre og vil have fordele som medlem.

Bestil VIP medlemsopkald

Medlemmer af Foreningen Far har mulighed for at bestille et telefonopkald mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 21.00 for hurtig rådgivning.

Superliga fribilletter

Foreningen Far modtager fribilletter fra flere af Superliga-klubberne, som gives til medlemmerne.

Gratis legetøj

Foreningen Far ligger inde med legetøj som vi kan sende til børn, der har brug for en ekstra fødselsdags eller julegave, ved henvendelse fra medlemmer.

Rabat på First Hotels

Som medlem af Foreningen Far får du 10 % rabat + morgenmad ved booking af ophold på et af First Hotels hoteller i Danmark.

Rabat hos Cirkus Arena

Som medlem af Foreningen Far får du 80 kr. rabat per billet på årets forestillinger i Aalborg, Århus, Odense og København hos nordens største cirkus.

Rabat hos Tivoli friheden

Som medlem af Foreningen Far får du entré + turbånd til kun 145 kr. hos Tivoli friheden. Få en dejlig dag med hele familien.

Rabat på Simple Feast

Som medlem af Foreningen Far får du 25 % rabat på din første ordre fra Simple Feast.  Aftenmåltid leveret lige til døren.

Rabat hos Pelican self storage

Som medlem af Foreningen Far får du 25% rabat i 4 måneder + gratis opstart hos Pelican self storage. Så går det nemt, når du skal flytte eller opbevare jeres ting.

Rabat hos Anemoneteatret

Som medlem af Foreningen Far har du mulighed for at få 35 % rabat på både voksen og børnebilletter til Anemoneteatrets børneforestillinger.

Rabat hos No46

Normalpris 159 kr. Nøgleringene koster 119 kr. for vores medlemmer og Foreningen Far modtager 25 kr. per solgt nøglering.

Rabat på rejser

Foreningen Far modtager løbende rejsetilbud for fælles rejser og rabatter til medlemmerne. Det kan være skiferier, camping og andre tilbud.

Gratis E-bog

Som medlem af Foreningen Far modtager du bogen "Gode Råd", som er en guide til positivt samarbejde med fokus på barnet og hele familien.

Rabat hos familieadvokater

Foreningen Far tilbyder 10% rabat hos Advokatfirmaet Sonja Toft, Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma, Naumann Advokater, og Storm Advokatfirma.

Rabat på familierådgivning og terapi

Som medlem af Foreningen Far kan du opnå 10% rabat hos professionelle familierådgivere og terapeuter over hele landet.