MEDLEMSFORDELE 2018

Tusinde tak for dit medlemskab, som gør Foreningen Fars indsats mulig i Danmark. Dit medlemskab går til landsdækkende rådgivning, informering af forældre, politikere og medier samt arrangementer og uddannelse af frivillige. Du modtager som medlem en række fordele.

Landsdækkende rådgivning

Du støtter Foreningen Fars frivillige indsats i Danmark, den landsdækkende rådgivningscentre og vil have fordele som medlem.

Bestil VIP medlemsopkald

Medlemmer af Foreningen Far har mulighed for at bestille et telefonopkald mandag og torsdag kl. 18.00 - 21.00 for hurtig rådgivning. Det gøres her.

Forældregruppe

Som medlem af Foreningen Far får du adgang til fædregrupper (kun for fædre) og forældregrupper for erfaringsudveksling og netværk.

Rabat på First Hotels

Som medlem af Foreningen Far får du 10% rabat + morgenmad på hotelophold på et af First Hotels Danske hoteller. Benyt rabatkode "FHCFAR" ved online bestilling.

Rabat hos Tivoli friheden

Som medlem af Foreningen Far får du entré med turbånd til 145 kr. hos Tivoli friheden. Brug rabatkoden "2018foreningenfar" ved online bestilling.

Rabat hos Pelican self storage

Som medlem af Foreningen far får du 25% rabat i 4 mdr. + gratis opstart hos Pelican Self Storage. Tilbuddet gælder alle centre. Medbring medlemskvittering.

Rabat hos Cirkus Arena

Som medlem af Foreningen Far får du 80 kr. rabat pr. billet, på årets forestillinger i Aalborg, Århus, Odense og København hos nordens største cirkus.

Rabat på Simple Feast

Som medlem af Foreningen Far får du 25% rabat på din første ordre fra Simple Feast. Benyt rabatkode "FAR25" ved online bestilling.

Designer nøgleringe fra No46

Normalpris 159 kr. Nøgleringene koster 119 kr. for vores medlemmer og Foreningen Far modtager 25 kr. per solgt nøglering.

Gratis netværksgrupper

Foreningen Far tilbyder netværksgrupper for forældre, der har oplevet at miste kontakten til deres børn. Du tilmelder dig nedenfor.

Rabat på familierådgivning / terapi

Som medlem af Foreningen Far kan du opnå 10% rabat hos professionelle familierådgivere og terapeuter over hele landet.

Rabat hos familieadvokater

Foreningen Far tilbyder 10% rabat hos Advokatfirmaet Sonja Toft, Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma og Storm Advokatfirma.

Gratis legetøj

Foreningen Far ligger inde med legetøj, som vi kan sende til børn, der har brug for en ekstra fødselsdags- eller julegave ved henvendelse fra medlemmer.

Anemoneteatret

Som medlem af Foreningen Far får du 35% rabat på  billetter til Anemoneteatrets børneforestillinger ved fremsendelse af medlemskvittering.

Årsmøde

Foreningen Far afholder årsmøde den 12. maj 2018. Som medlem kan du deltage i årsmødet med præsentation og debat om den kommende lovreform.

Superliga fribilletter

Foreningen Far modtager fribilletter fra flere af Superliga-klubberne, som gives til medlemmerne. Du modtager en mail, når der er gratis billetter.

Rejsetilbud

Foreningen Far modtager løbende rejsetilbud med rabat til medlemmerne. Du modtager en mail, når der er specielle tilbud.

E-bogen "Gode Råd"

Som medlem af Foreningen Far modtager du bogen "Gode Råd", som er en guide til positivt samarbejde med fokus på barnet og hele familien.

Forældreundersøgelser

Foreningen Far laver årlige forældreundersøgelser, og du modtager undersøgelserne samtidigt med politikere og medierne.

Medlemsbladet

Du modtager Foreningen Fars medlemsblad, som udkommer mindst 2 gange om året med relevante artikler, ny lovgivning og forskning mm.