BLIV FRIVILLIG

Har du tid, lyst og lejlighed til at blive frivillig rådgiver hos Foreningen Far, så brug online ansøgningen og du vil blive kontaktet at det nærmeste rådgivningscenter.

Vi forventer du er god til at lytte og har fokus på det bedste for barnet samt hele familien. Du skal kunne afsætte 3-4 timer min. en aften hver 2. uge, have ren straffeattest samt på fornuftig vis være afklaret med personlige familieforhold.

Du vil hos Foreningen Far blive uddannet af erfarne rådgivere og deltage i landsdækkende rådgiverkurser. Du får som frivillig hos Foreningen Far gratis adgang til kurser indenfor personlig udvikling, teambuilding, krisepsykologi, frivilligt arbejde samt leder kurser. Du får ingen løn, men folk vil elske dig - og du vil gøre en forskel for mennesker.